Pages

Saturday, April 16, 2011

Apa perasaan korang kalau korang kat tempat aku!!!

Hi there. Yessness!!! hari ni SU tak berapa nak sihat. Im having slightly fever ditambah pula dengar cerita-cerita tak best nak di dengar.  Bertambah sakitlah saya disini.  Alkisah reta-reta kami kat Malaysia nun.  Ada pulak hamba Allah yang   pinjam reta kami tanpa kebenaran.  Yang si polan pulak main kasi je pinjam bila dia nak pinjam rete kami tu.  Ni bukan kali pertama kami dengar tapi dah banyak kali pulak tu.  Kenapalah tak minta izin dengan tuan punya rete rather than wakil kami.  Yang pelik, sendiri ada rete tu kenapa tak guna.  Guna rete orang pulak. owh mungkin takut rete dia cepat ranap.  Biar orang punya ranap.  Nasib baiklah kami cuma tinggalkan satu rete je kat sipolan.  Kalau tinggal semua, abis JAHANAM!!

Wahai hamba Allah kat luar sana lain kali kalau nak pinjam rete orang sila mintak izin kat tuan punya badan.  One more thing, jangan anggap rete tu korang punya lak walhal kami tak de blood relation pun dengan kamu.   

Sekian, Until then.



Love and Hugs,
SU

2 comments:

  1. Huiyo...samer jer ngan masalah kami...dunia kan!

    ReplyDelete
  2. Gladiator: tulah kan..dunia owh dunia

    ReplyDelete